Tgrt Haber
01 Mart 2022 15:13 - Güncelleme : 01 Mart 2022 15:21

İSKİ su kesintisi olan ilçeler: Sular ne zaman gelecek?

İstanbul’da sular ne zaman gelecek? İSKİ İstanbul’da su kesintisi olacağını duyurmasının ardından suların ne zaman geleceği araştırılıyor. İSKİ, 1 Mart günü 7 ilçeye su kesintisi duyurusunda bulundu. İstanbulluları bekleyen 18 saatlik kesinti ve arıza nedeniyle de uyarı yapıldı. İşte, su kesintisi yaşanan ilçeler...

İSKİ su kesintisi olan ilçeler: Sular ne zaman gelecek?

İSKİ’den gelen açıklamaya göre İstanbul’un bazı ilçelerinde su kesintisi yaşanacak. 1-2 Mart tarihleri arasında 7 farklı ilçede 18 saatlik su kesintisi yaşanacağını belirtilirken suların ne zaman geleceği merak ediliyor. Su sağlayan isale hattında meydana gelen arızanın onarımı nedeniyle gerçekleşecek kesintinin etkileyeceği ilçe ve mahalleleri listeledik. Peki, sular ne zaman, saat kaçta gelecek?

İSKİ SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İSKİ'den yapılan açıklamada, Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri’ne su sağlayan isale hattında meydana gelen arızanın onarımı sebebiyle 1 Mart 2022 Salı günü 09.00 ila 2 Mart Çarşamba günü 03.00 saatleri arasında aşağıda belirtilen ilçe ve mahallelerde su kesintisinin yaşandığı duyuruldu.Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz ilçelerinin bir kısmına 18 saat süreyle; aynı çalışmanın devamında 2 Mart 2022 Çarşamba günü 05.00 ila 23.00 saatleri arasında Ataşehir, Maltepe, Pendik ve Tuzla ilçelerinin bazı mahallelerine 18 saat süreyle su verilemeyecektir.

İSKİ su kesintisi olan ilçeler: Sular ne zaman gelecek?

İSKİ SU KESİNTİSİ OLAN İLÇELER 1-2 MART

1 Mart 2022 Salı 09.00 ila 2 Mart 2022 Çarşamba 03.00 saatleri arasında 18 saat süre ile kesinti uygulanacak mahalleler:

Üsküdar İlçesi: Ferah, Küçükçamlıca, Kısıklı, Burhaniye, Kirazlıtepe, Mehmet Akif Ersoy, Yavuztürk, Bahçelievler, Güzeltepe, Kandilli, Küçüksu, Bulgurlu, Kuleli, Cumhuriyet ve Küplüce Mahalleleri.

Ümraniye İlçesi: Namık Kemal, Esenevler, İstiklal, Atatürk, Tantavi, Yamanevler, Armağan evler, Hekimbaşı, Atakent, Saray, Kazım Karabekir, Site, Topağacı, Elmalı, Kent, Dumlupınar ve İnkılap Mahalleleri.

Beykoz İlçesi: Yeni Mahalle’nin bir kısmı.

2 Mart 2022 Çarşamba 05.00 ila 23.00 saatleri arasında 18 saat süre ile kesinti uygulanacak mahalleler:

Ataşehir İlçesi: Yeni Çamlıca, Mimar Sinan, Mevlana, İnönü, Kayışdağı, Atatürk, Yenişehir ve Ferhatpaşa Mahalleleri.

Maltepe İlçesi: Fındıklı Mahallesi.

Pendik İlçesi: Kaynarca, Doğu, Batı, Bahçelievler, Yeni Mahalle, Sapanbağları, Yeşil Bağlar, Orhangazi, Güzelyalı, Esenyalı ve Ahmet Yesevi Mahalleleri.

Tuzla İlçesi: İstasyon, Yayla, Cami, Postane, Evliya Çelebi, Aydıntepe ve Fatih Mahalleleri.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...