Tgrt Haber

Son dakika... Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

08 Temmuz 2021 18:43
Son dakika... Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
pkk,terörist

Son dakika: Milli Savunma Bakanlığı, TSK ve MİT'in koordineli çalışması sonucu Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar hem yurt içi hem de sınır ötesinde aralıksız devam ediyor. Son olarak Irak'ın kuzeyinde örgüte bir darbe daha vuruldu.

3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) iş birliği sonucu Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Bakanlığın açıklamasında, TSK ve MİT'in koordineli çalışması neticesinde Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde 3 PKK'lı teröristin tespit edildiği belirtildi. Düzenlenen hava harekatı sonucu teröristlerin öldürüldüğü belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...