Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 09:12 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 09:38

Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Şırnak'ta 2 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Şırnak Beytüşşebap'ta Eren-Abluka 17 operasyonu kapsamında, 2 terör örgütü PKK mensubunun öldürüldüğünü duyurdu. Teröristlerle birlikte 2 adet M-16 silah ve mühimmat ele geçirildi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Şırnak'ta 2 terörist öldürüldü
İçişleri Bakanlığı,Terörist,Şırnak,PKK

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında terör örgütlerine karşı verdiği amazsız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Yerleri tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Şırnak'ta 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

SİLAH VE MÜHİMMATLARINA EL KONULDU

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Şırnak Bölge Komutanlığı koordinesinde, Beytüşşebap Jandarma Komando Alay Komutanlığı ile İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Özel Harekat, Jandarma Komando ve güvenlik korucuları timlerince başlatılan J-SİHA destekli Eren Abluka-17 Operasyonu kapsamında, 2 bölücü örgüt mensubunun etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

Açıklamada, teröristlerle 2 M-16 silah ile mühimmatlarının ele geçirildiği, bölgede operasyonların sürdüğü belirtildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...