Tgrt Haber
28 Nisan 2022 09:08 - Güncelleme : 28 Nisan 2022 09:47

Terörist cenazesine katılmak isteyen HDP'li vekile izin verilmedi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren Abluka 5’te öldürülen teröristlerden birinin cenazesine katılmak isteyen HDP'li vekil Muazzez Orhan'a izin verilmediğini açıkladı.

Terörist cenazesine katılmak isteyen HDP'li vekile izin verilmedi

Kahraman Mehmetçik, terör örgütü PKK’ya yönelik başlatılan Eren-Abluka 5 Operasyonu ile teröristlere nefes aldırılmıyor. Yurt içindeki Eren operasyonları hız kesmeden devam ederken yurt dışında da Pençe-Kilit harekatı ile PKK’ya ağır darbe indiriliyor.

Geçtiğimiz günlerde Şırnak Bestler Dereler bölgesinde, tespit edilen 3 terörist öldürülmüştü. Teröristler ile birlikte, 3 piyade tüfeği ile teröristlere ait mühimmat, teçhizat ve malzemeler de ele geçirilmişti.

“TÜKENİYORSUNUZ, TESLİM OLUN”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyala medya hesabından, "Emniyet ve Jandarmamız; Eren Abluka-5 Operasyonlarında Şırnak Bestler Dereler Bölgesi'nde, J-SİHA ve İHA destekli müşterek operasyonda, Besta Grubundan 3 teröristi M-16 silahlarıyla birlikte ölü ele geçirdi. Tükeniyorsunuz. Teslim olun" paylaşımda bulunmuştu.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1519556176479936512

HDP’Lİ VEKİL TERÖRİST CENAZESİNE KATILMAK İSTEDİ

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Şırnak’ta öldürülen teröristlerden birinin cenazesine HDP'li vekil Muazzez Orhan’ın katılmak istediğini ama izin verilmediği açıkladı.

Soylu paylaşımında, "Eren Abluka 5'te, etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin Van'daki cenazesine HDPKK Van Milletvekili Muazzez Orhan, HDP-DBP İl Başkanları katılmak istemiş, aile dışındakilere izin verilmemiştir. HDPKK Mv. ile kol kola olanlara, HDP'yi masanın altına saklayanlara duyurulur” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...