Tgrt Haber
07 Ekim 2023 08:31 - Güncelleme : 07 Ekim 2023 08:48

Hainlerin peşini bırakmak yok! İstanbul ve Ankara’da FETÖ operasyonu: 9 gözaltı

Son dakika haberi: İstanbul ve Ankara’da FETÖ’ye yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 9 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalananlar arasında 1.sınıf emniyet müdürü H. K.'nın da olduğu öğrenildi. 

fetö operasyonu,ankara,istanbul

Güvenlik güçlerinin FETÖ'ye karşı başarılı operasyonları hız kesmeden devam ediyor. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütüne yönelik eş zamanlı 2 ayrı operasyon düzenlendi. ByLock yazışma içeriklerinde adları geçen 9 şüpheli şahıs yakalandı.

İHRAÇ EMNİYET MÜDÜRÜ YAKALANDI

İstanbul ve Ankara’da gerçekleşen operasyonlar kapsamında yakalanan FETÖ’cüler arasında ihraç edilmiş olan 1.sınıf emniyet müdürü H. K., bir avukat ve aktif görev yapan 5 polis bulunuyor. 

Ankara ve İstanbul'da FETÖ'ye ByLock operasyonu düzenlendi.

BAKAN YERLİKAYA: HAİNLERİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

Operayonla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Halkımızın üzerine ateş açan hainlerin peşini bırakmayacağız. Operasyonları düzenleyen polislerimizi tebrik ediyorum. FETÖ ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecek” dedi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1710527745011113998

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...