Tgrt Haber
07 Ekim 2023 09:46 - Güncelleme : 07 Ekim 2023 09:56

Görev bilinci ve merhamet... Yaralı vatandaşın yardımına koşan kadın polis duygulandırdı!

Beşiktaş'ta otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yola savrularak yaralandı. Şans eseri kazaya denk gelen kadın trafik polisi, motosikletlinin yanından bir an olsun ayrılmadı.

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Görev bilinci ve merhamet... Yaralı vatandaşın yardımına koşan kadın polis duygulandırdı!
Polis,trafik kazası,Yaralı

Beşiktaş'ta dün öğle saatlerinde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Motosiklet ve sürücüsü çarpışma sonucu yola savrulurken, otomobilin içindekiler panikle yardım etmek için koştu. O sırada şans eseri yoldan geçen bir kadın trafik polisi de kazayı görünce durdu ve olay yerine sağlık ekibi istedi.

KADIN POLİS YARALININ BAŞINDAN AYRILMADI

Yaralı motosikletli, vatandaşların yardımıyla kenara taşınırken motosikleti de yoldan kaldırıldı. Kadın trafik polisi de acılar içinde yerde yatan yaralının yanına gidip ona moral vermeye çalıştı. Polis, bir yandan kaza nedeniyle trafik oluşan yolun akışını sağlamaya çalışırken, bir yandan da motosikletliyle ilgilenmeye devam etti. Kadın polis ile birlikte kazaya karışan aracın sürücüsü ve yolcusu da yaralı motosikletlinin yanından bir an olsun ayrılmadı.

Hastaneye kaldırılan motosikletlinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...