Tgrt Haber
02 Ağustos 2022 16:18 - Güncelleme : 02 Ağustos 2022 16:24

Girdiği evden 18 adet çeyrek altın çaldı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bir eve giren hırsızlar 18 adet çeyrek altın çaldı. Olay sonrası ekipler iki kişinin kimliğini tespit etti, bir kişi tutuklandı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Hırsızlar çeyrek altınların yanı sıra 1 adet altın alyans, 1 adet cep telefonu çaldı.
Çanakkale,Gelibolu
Hırsızlar çeyrek altınların yanı sıra 1 adet altın alyans, 1 adet cep telefonu çaldı.

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde hırsızlık olayı meydana geldi. 31 Temmuz tarihinde Camiikebir Mahallesi Şenlik Sokak'ta bir eve giren hırsızlar 18 adet çeyrek altın, 1 adet altın alyans, 1 adet cep telefonu ve bir miktar nakit para alarak kaçtılar.

Gelibolu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli 2 kişinin kimlikleri tespit edildi. Şüpheli İ.H.Ö. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

DİĞER ŞÜPHELİYİ YAKALAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.H.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kimliği tespit edilen diğer şüpheliyi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...