Tgrt Haber
01 Nisan 2014 11:24 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:08

Facebook kapatılıyor mu, Facebook İçin TİB'e Başvuru, Facebook için kapatılma iddiası

Facebook kapatılıyor mu ? Facebook'un en kısa zamanda kapatılacağı iddia edildi. Facebook'un kapatılması için TİB'e başvurulduğu öne sürüldü,işte o iddia,

Facebook kapatılıyor mu, Facebook İçin TİB'e Başvuru, Facebook için kapatılma iddiası
facebook,tib,facebook kapatılma,iddia,facebook haberleri,Facebook kapatılıyor mu facebook kapatılacak mı,tib,

Facebook kapanıyor mu? Twitter ve Youtube'un ardından kapanacağı gündeme gelen Facebook hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Özellikle yayınlanan tapelerin ardından sosyal medya da en çok kullanılan sitelerden biri olan Facebook kapanacak mı? Twitter ve ardından Youtube'un yasaklanması gözleri en popüler sosyal ağ sitelerinden biri olan Facebook'a çevirdi. Facebook'un kapatılması hakkında resmi bir açıklama yapılmasa da kullanıcılar kapatılmasına karşı önlemlerini almaya başladı.
Başbakan Erdoğan İnternet yasası ile ilgili olarak 30 Mart’tan sonra yeni düzenleme yapacaklarını belirterek “İnternet yasasına malum çevreler itiraz ettiler. Yapabileceğimiz kadarını yaptık. O alanda da 30 Mart’tan sonra atacağımız yeni adımlar var. Bu konuda kararlılığımız var. Bu milleti Youtube’a Facebook’a yediremeyiz. Kapatılmaları da dahil.” diye konuştu.
Facebook'ta kapatılacak iddiası!
Twitter ve Youtube'un ardından Facebook'un da kapatılması için TİB'de teknik çalışmaların sürdürüldüğü iddia edildi.TİB, Facebook'u kapatmaya mı hazırlanıyor! Star TV Ankara muhabiri Fatma Çözen, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gizli Suriye toplantısının ses kayıtlarının sızdırılmasıyla ilgili soruşturma başlattığını, Türkiye'nin taleplerini yerine getirmemesi üzerine TİB'in Youtubu kapattığını söyledi. Çözen, benzeri bir çalışmanın Facebook için de yürütüldüğünü iddia etti.Twitter ve Youtube'un ardından Facebook'ta kapatılacak! İddiayı gündeme getiren isim ise Star TV Ankara muhabiri Fatma Çözen oldu.
"TİB'İN İSTEĞİ YERİNE GETİRİLMEDİ"
Bu arada Youtube'un kapatılma süreciyle ilgili de bilgi veren Çözen, Türkiye'nin ilgili ses kayıtlarını yayınlayan kanalların kapatılması için başvuru yaptığını söyledi. Youtube'un 4 saat içerisinde ilgili kayıtları inceleyemeyeceğini açıklamasının ardından, TİB'in idari bir karar alarak siteye erişimi kapattığını anlatan Çözen, benzer bir kararın Facebook içinde alınabileceğini iddia etti. Çözen, TİB'de Facebook için bir çalışma yürütüldüğünü söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...