Tgrt Haber
06 Ağustos 2022 13:31 - Güncelleme : 06 Ağustos 2022 13:43

Adana'da utandıran olay! Ev sahibi, kiracısı duştayken çelik kapıyı söktü, elektriği kesti

Adana'da bir ev sahibi, iki çocuğuyla birlikte yaşayan genç kadının kirayı üç ay geciktirdiği gerekçesiyle çelik kapısını sökerek götürdü. Daha önce de elektriğinin kesildiğini iddia eden kadın, “Duştayken ev sahibim geldi. Biranda sesleri duyunca çıktım. Kapıyı söktüğünü gördüm" dedi.

Adana'da utandıran olay! Ev sahibi, kiracısı duştayken çelik kapıyı söktü, elektriği kesti
Adana,elektrik,Hacer Kondu

Adana'da eşinden yıllar önce ayrılan ve Sarıçam ilçesine bağlı Çarkıpare mahallesinde bir eve yerleşen Hacer Kondu'nun (31) çelik kapısı duştayken ev sahibi tarafından söküldü.

Ev sahibi M.D.'nin evini yaklaşık 1 yıl önce kiralayan Kondu iddiaya göre, 3 ay kirasını ödeyemeyerek geciktirdi. Bunun üzerine ise ev sahibi, genç kadından kirayı ödeyerek evi boşaltmasını istedi. Genç kadın ise evden şu an çıkamayacağını iletti.

ELEKTRİĞİ KESTİRDİ İDDİASI

Geçtiğimiz gün öğle saatlerinde eve gelen M.D., evin çelik kapısını söktürdü ve ana şalterden genç kadının evinin elektriğini kestirdi. Tüm bunlar yaşanırken banyoda olduğunu belriten Kondu, çıktığında ise kapısının olmadığını görünce şoka uğradı.

İki çocuğuyla birlikte elektriksiz ve kapısız kalan kadın, "Duştayken ev sahibim geldi. Biranda sesleri duyunca çıktım. Kapıyı söktüğünü gördüm. Kapıyı vermeyeceğini ve bugün böyle kalmam gerektiğini, yarına kadar da evi boşaltmam gerektiğimi söyledi. 3 aydır kirayı geciktirdiğim için böyle yaptı. Avukata para vermem gerekiyordu onu verdiğim için elimde para kalmadı ve kirayı ödeyemedim” dedi.

Ev sahibinin daha önce de elektriğini kestiğini öne süren genç kadın, iki çocuğuyla birlikte burada kalacağını söyledi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...