Tgrt Haber
26 May 2021 08:12

Esnafa hibe desteğine nasıl başvurulur?

Esnaf ve sanatkârlar için hibe desteği için başvuruları başladı. 5 milyar liralık hibeye başvurular 30 gün sürecek. 'e-Devlet'ten, 23 Haziran'a kadar online başvuru mümkün. Yoğunluğu önlemek için başvurular T.C. kimlik numarasının son hanesine göre alınacak

Esnafa hibe desteğine nasıl başvurulur?
hibe desteği,,ekonomi,,hibe başvuru,

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı esnaf, sanatkâr ve gerçek kişi tacirlere yönelik hibe desteği başvuruları 25 Mayıs itibarıyla başladı. 

HİBEDEN KİMLER FAYDALANACAK?

17 Mayıs 2021'den itibaren gelir vergisi mükellefiyeti olan esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirler hide desteğinden yararlanabilecek.

HİBE DESTEĞİNE NASIL BAŞVURULUR?

Hibe desteği başvuruları online olarak e-Devlet üzerinden yapılacak. Başvurular 30 gün süreyle 23 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 23.59'a kadar sürecek.

KİMLİK NUMARASINA GÖRE BAŞVURU

Başvuru esnasında yoğunluk yaşanmaması için başvurular T.C. kimlik numarasına göre alınacak. Buna göre kimlik numarasının sonu sıfır olanlar 25 Mayıs, iki olanlar 26 Mayıs, 4 olanlar 27 Mayıs, 6 olanlar 28 Mayıs ve 8 olanlar 29 Mayıs günü başvuru yapabilecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...