Tgrt Haber
03 Şubat 2024 15:12 - Güncelleme : 03 Şubat 2024 16:23

Eski Türk FBI ajanı, taksici cinayetini analiz etti! Katilin o hareketine dikkat çekti: "Kesinlikle planlı"

Amerika'nın eski Türk FBI ajanı Erdal Kaya, İzmir'de yaşanan korkunç taksici cinayetini analiz etti.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
fbi,taksi,cinayet,

İzmir'in Gaziemir ilçesinde taksiyi teslim etmesi gerekirken üşümesin diye aldığı yolcu tarafından cinayete kurban giden Oğuz Erge'nin ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu. 

ABD'de yaşayan emekli FBI ajanı Erdal Kaya, korkunç cinayeti analiz etti. Katil Delil Aysal'ın hareketlerini yorumlayan Kaya, Aysal'ın bu cinayeti araca biner binmez planladığını söyledi. Katilin araca bindiğinde şoförün arkasına geçmesine dikkat çeken Kaya, "planlı bir saldırı" olduğunu söyledi. Eski Türk FBI ajanı, taksici cinayetini analiz etti! Katilin o hareketine dikkat çekti: "Kesinlikle planlı bir cinayet" - 1. Resim

"NEDEN VERGİLERİMİZLE BU ADAMI HAYATTA TUTALIM?"

Erdal Kaya, “Kesinlikle bu saldırı planlı. Emniyet Genel Müdürlüğü çok iyi bir iş çıkardı ve bu elemanı saklandığı delikten çıkarttı. Şimdi tabii Türkiye’de idam yok. Ama böyle bir cinayeti işleyen adam bence yaşamamalı. Neden kendi vergilerimizle bu adamı hayatta tutalım?” dedi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...