Tgrt Haber
25 Şubat 2017 15:17

Erdoğan'dan 'Diriliş' müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da CNREXPO Kitap fuarının açılışında konuştu. Gittiğimiz her yerde bir şeyi özellikle dinledik. diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Diriliş dizisini anlata anlata bitiremediler. Devamı gelecek inşallah." dedi.

Erdoğan'dan 'Diriliş' müjdesi
diriliş, diriliş ertuğrul, cumhurbaşkanı

Nitelikli eserimizi önce kendimiz anlatmalıyız. Gittiğimiz her yerde bir şeyi özellikle dinledik. Diriliş dizisini anlata anlata bitiremediler. 

Bunun devamı gelecek inşallah.

 "Söz uçar yazı kalır... Fransız İhtilali ve DünyaSavaşlarıyla ilgili binlerce romana, filme rastlayabilirsiniz. Batı toplumları bu olayları sürekl işleyerek unutulmasına izin vermedi. Öte yandan kendi tarihimizi inceleyen eserlerin önemli bir kısmının oryantalist bir şekilde ele alınmasıda ayrı bir sorunumuzdur. Biz kendi tarihimizi yazmayınca malesef başkalarına esir oluyoruz"

Sipariş çalışmalarla bir yere varamayız

Bizler ilk emri "oku" olan bir dinin insanlarıyız. Bizim tarihimizde kalem kıçtan önce gelir. Bu millet sıradan bir millet değil.

Her başarının ardında büyük bir bilgi birikimi vardır. Bunun için son 14 yılda eğitime çok önem verdik. Çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak içinde büyük bir çaba sarfediyoruz. Ama buna rağmen kitap okuma oranları çok düşük artırılmalı.

Türkiye'nin ekonomi ile birlikte kültür, sanat,, kitap alanlarında da ilk 10'a girmesini istiyorum

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...