Tgrt Haber
04 Mart 2024 00:25 - Güncelleme : 04 Mart 2024 00:29

Edirne’de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı

Edirne’de feci bir kaza meydana geldi. İki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu her iki otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı.

Editör: Furkan Günler / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Edirne’de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 5 yaralı
Edirne,Kaza,Otomobil

Edirne’de iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, Edirne-Kırklareli yolunda dönüş kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.Y. kontrolündeki 22 ADB 851 plakalı otomobil, M.Y. idaresindeki 39 EY 989 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada her iki otomobilde bulunan 5 kişi yaralandı.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Edirne’de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı - 1. Resim

"ARABADAN İNSANLAR YOLA DÖKÜŞMÜŞTÜ"

Yoldan arabasıyla geçerken kazayı görerek yaralılara ilk müdahaleyi yapan Veteriner Hekim Uluç Erkan, "Kırklareli yolundaki iki araç çarpışıyor. Arabadan insanlar yola dökülmüştü ve bir çocuk şok halindeydi. Ben de durdum ve yolu kontrol altına aldım. Aileyi ve çocukları yerden alarak sıcak arabanın içerisine oturttum ve onların üstüne montumu örtüm.

Edirne’de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı - 2. Resim

Yaralılara su verdim ve ambulanslar geldi. Burada bulunan bir tır şoförü ise diğer küçük çocuğu kucağına alarak soğuktan korumaya çalıştı. Ben de büyük olan çocuğu kaptım ve arabama koydum. Sonra reflektörleri yola koydum” dedi.Edirne’de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı - 3. Resim

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...