Tgrt Haber
07 Haziran 2022 10:05 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 10:12

3 yaşındaki çocuğun feci ölümü: Duvarla konteyner arasına sıkıştı

Kocaeli’de 3 yaşındaki Yakup Sevgili, sokakta oynarken asıldığı çöp konteynerinin kayması üzerine feci şekilde can verdi. Sokak merdiveni ile konteyner arasında sıkışarak kafasına darbe alan küçük çocuk, 3 saat içinde hayatını kaybetti.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
kocaeli

Kocaeli’de çöp konteyneri ile evinin bulunduğu sokaktaki merdiven arasında sıkışan minik Yakup feci şekilde can verdi. Konteyner zincirlenmediği için olayda ihmal olduğunu öne süren Yakup’un amcası, “Yakup konteynere asılınca konteyner kaydı gitti. Yaralandı, başından darbe aldı. 2-3 saat sonra da hayatını kaybetti" şeklinde konuştu.

KONTEYNER KAYINCA ARADA SIKIŞTI

Serdar Mahallesi Yüksel Sokak'ta, saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre, 3 yaşındaki Yakup Sevgili, oyun oynadığı konteynerin hareket ederek kaymasıyla sokak merdiveni ile konteyner arasına sıkıştı. Durumu gören aile küçük çocuğun yanına koştu.

3 yaşındaki çocuğun feci ölümü: Duvarla konteyner arasına sıkıştı

112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunulmasıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Yakup Sevgili, kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Minik Yakup, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

KONTEYNERİN ZİNCİRİ, ÇOCUKLARIN DA PARKI YOK

Yakup'un amcası Bayram Sevgili, "Ben şikayetçiyim. Kim sebep olduysa şikayetçiyim. Bu çöp konteynerinin zinciri yok. Zinciri vardı ama kim çıkardı bilmiyorum. Çocukların parkı olmadığı için sokakta oynuyorlar. Yakup konteynere asılınca konteyner kaydı gitti. Yaralandı, başından darbe aldı. 2-3 saat sonra da hayatını kaybetti.” Dedi.

“DERDİMİZ PARA DEĞİL”

Kimin suçu varsa ben şikayetçi olduğunu söyleyen acılı amca, “Derdimiz para değil. Kimin ihmali varsa belediyenin ya da işçilerin tazminat istiyoruz. Alacağımız tazminatı çocuk vakfına ya da Mehmetçik Vakfına bağışlayacağız. Söz veriyorum. Hakimin huzurunda bağışlayacağız. Allah rızası için onun adına bağışlayacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...