Tgrt Haber
21 Mart 2017 20:25

Diyarbakır'da AK Parti otobüsüne taşlı saldırı

Diyarbakır'da AK Parti'nin kampanya otobüsü taşlı saldırıya uğradı.

Diyarbakır'da AK Parti otobüsüne taşlı saldırı
diyarbakır, ak parti,

Alınan bilgiye göre, Anayasa değişikliği paketi ile ilgili yapılacak  halk oylaması için merkez Kayapınar ilçesinde dolaşan kampanya otobüsüne henüz  kimliği belirsiz bir grup tarafından taşlı saldırı yapıldı.

Can kaybı ve yaralanan olmazken, otobüste hasar oluştu.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, parti binaları ve  araçlarına yönelik daha önce de saldırılar gerçekleştirildiğini anımsattı.

Yürüttükleri kampanyaya uluslarası boyutta tahammül edilemediğini dile  getiren Akar, saldırıyı "Avrupa'da engel çıkaran zihniyetin Diyarbakır'daki  yansıması" olarak niteledi.

Akar, iki gün önce de benzer bir saldırı ile karşılaştıklarını,  üyelerinden birinin başını atılan taşlardan korumaya çalışırken elinden  yaralandığını aktararak, şöyle konuştu:

"Seçim otobüsümüzün halkı selamlaması bazılarında tahammülsüzlük  oluşturduğu anlaşılıyor. Herkes istediği yerde kampanyasına devam ediyor. Terör  örgütlerinin uzantılarının tahammülsüzlükleri ise ortada. Bize taş atan kardeşime  sesleniyorum. Bu kampanyayı işsiz, aşsız, eğitimsiz kalmayasın, özgür ve  kalkınmış bir Türkiye'de başın dik alnın ak dolaşman için yapıyoruz. Bu  memleketin bütün evlatları için çalışıyoruz. Bize taş atana gül atacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...