Tgrt Haber
02 May 2023 17:06 - Güncelleme : 02 May 2023 17:11

Devrim ile Togg yan yana sergilenecek! Yoğun ilgi bekleniyor...

Türkiye'nin yerli otomobil macerasını başlatan "Devrim" otomobili ile Togg araçları Eskişehir'de kariyer fuarında yan yana sergilenecek.

Devrim ile Togg yan yana sergilenecek! Yoğun ilgi bekleniyor...
Togg,Devrim,sergi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde 4-5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek İç Anadolu Kariyer Fuarı'nda (İKAF'23), Türkiye'nin yerli otomobilleri Devrim ve Togg yan yana sergilecek.

4 MAYIS'TA ZİYARETE AÇILACAK

Üniversitenin Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre, Bursa'nın Gemlik ilçesinden özel olarak getirilecek Togg ve 1961 yılında Eskişehir'de üretilen Devrim, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi'nde kurulacak alanda 4 Mayıs'ta ziyarete açılacak.

Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi ve İletişim Bilimleri Fakültesinde düzenlenecek İKAF'23 kapsamında Türkiye'nin lider firma, kurum ve kuruluşları iş ve staj başvuruları almak, kariyer etkinlikleri gerçekleştirmek için öğrencilerle bir araya gelecek.

29 EKİM'DE YAN YANA GELMİŞLERDİ

Togg Gemlik Kampüsü'nde geçtiğimiz yıl 29 Ekim'de Türkiye'nin yerli otomobil macerasını başlatan "Devrim" otomobili ile Togg araçları ilk kez yan yana gelerek fotoğrafları paylaşılmıştı.

Devrim ile Togg yan yana sergilenecek! Yoğun ilgi bekleniyor...

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...