Tgrt Haber
21 Nisan 2024 13:05 - Güncelleme : 21 Nisan 2024 14:36

DEAŞ terör örgütüne 'BOZDOĞAN-27' operasyonu: 36 şüpheli yakalandı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ terör örgütüne yönelik İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri’de gerçekleştirilen 'BOZDOĞAN-27' operasyonlarında 36 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
DEAŞ terör örgütüne 'BOZDOĞAN-27' operasyonu: 36 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince İstanbul, Eskişehir, İzmir ve Kayseri’ olmak üzere 4 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonlar düzenlendiğini duyurdu.

36 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

“Bozdoğan-27” adı verilen operasyonlarda 36 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonlar sonucu pompalı tüfekler, ruhsatsız tabancalar, çok miktarda döviz ve Türk lirası ile çok sayıda dijital materyale el konuldu. 

Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...