Tgrt Haber
11 Haziran 2021 15:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Millilere destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İtalya- Türkiye maçı ile başlayacak olan EURO 2020 öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile milli takımımıza destekte bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Millilere destek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,milli takım,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Futbol Takımı'na İtalya maçı öncesinde sosyal medya hesabından Millilere destek paylaşımında bulundu.
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası açılış maçında İtalya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'na bu mücadele öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek mesajı geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çok heyecanlıyım. Biliyorum, hepimiz heyecanlıyız. #EURO2020'de bugün #BizimÇocuklar sahaya çıkıyor. Şenol hocam, evlatlarım... Sonuç ne olursa olsun, sizleri hep çok sevdiğimizi bilin. Her zaman yanınızdayız. Allah yar ve yardımcınız olsun" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...