Tgrt Haber
15 Haziran 2022 17:09 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 17:37

Kağıt toplamak isterken korkunç manzarayla karşılaştı! Çöpten bebek cesedi çıktı

Manisa'da korkunç bir olay günyüzüne çıktı. Kağıt toplayan bir kişi, okulun karşısında bulunan çöp konteynerinde korkunç bir manzarayla karşılaştı. Kağıt toplayıcısı, bir battaniyenin içine sarılmış halde yeni doğmuş bir bebek cesedi buldu.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kağıt toplamak isterken korkunç manzarayla karşılaştı! Çöpten bebek cesedi çıktı
bebek,Manisa

Manisa'da kan donduran bir olay yaşandı. Çöp konteynerinin içindeki battaniyeden yeni doğmuş bir kız bebeğinin cesedi çıktı.

Salihli ilçesine bağlı Yüksel Özdemir Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen olaya göre; Sağlık Mahallesi'nde bulunan Salihli Özel Eğitim Uygulama Okulu civarında kağıt toplayan bir kişi, okul karşısında bulunan çöp konteynerinde arama yapmaya başladı.

YENİ DOĞMUŞ BEBEK CESEDİ

Kağıt toplayıcısı battaniye içine sarılı yeni doğmuş bir bebek cesedi görünce polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, cesedin yeni doğmuş bir kız bebeği olduğunu belirledi. Olay yeri ekiplerinin çalışmasının ardından bebek cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis, mahalle genelinde bulunan tüm güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Ekiplerin soruşturması devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...