Tgrt Haber
13 Temmuz 2022 14:26 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 14:32

Esenler'de feci kaza: Yolun karşısına geçmeye çalışırken çöp kamyonunun altında kaldı

Esenler'de çöp kamyonu, ter istikametten çıkan çöp kamyonu kör noktada kalan 61 yaşındaki Abidin Mimarlar'ı ezdi. Talihsiz adam ağır yaralanırken şoför gözaltına alındı.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Esenler'de feci kaza: Yolun karşısına geçmeye çalışırken çöp kamyonunun altında kaldı
esenler,kaza

Esenler Üçyüzlü'de meydana gelen feci kazada iddiaya göre, seyir halindeki çöp kamyonu sürücüsü, ters istikametten caddeye çıktığı sırada, kör noktada kalan Abidin Mimarlar'ı görmedi. Çöp kamyonu yolun karşısına geçmeye çalışan Mimarlar'ı altına aldı. Çöp kamyonu sürücüsü birine çarptığını fark edince aracı durdurdu. Kaza sonrası vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan Mimarlar'a ilk müdahale olay yerinde yapılırken, talihsiz adam sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Mimarlar'ın hayati tehlikesi bulunduğu ve tedavi altına alındığo öğrenilirken çöp kamyonu şürücüsü ise gözaltına alındı.

Olaya tanık olan Kenan Aktaş isimli esnaf, "Çöp aracı ters yönden geliyor. Bizim Abidin arkadaşımız da yolun karşısına geçerken haliyle biraz rahatsız kendisi. Abidin sola bakıp sağa dönüyor. Çöp kamyonu görmeyince Abidin’i aracın altına alıyor. Allah’tan bağırma seslerine araç duruyor ve tekerlek üzerinden geçmiyor. Beyin kanaması geçiriyor ama şu an net bir bilgimiz yok. Sokakta kalıyor kimsesiz" ifadelerini kullandı.

KAMERALARA ANBEAN YANSIDI

Kaza anı ise güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Abidin Mimarlar'ın yolun karşına geçmek için hamle yaptığı esnada çöp kamyonunun caddeye dönüş yaptığı ve adamı fark etmeyerek ezdiği görülüyor. Kazayı fark eden şoför, aracı hemen durduruyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...