Tgrt Haber
15 Nisan 2023 12:18 - Güncelleme : 15 Nisan 2023 12:39

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu müjdeyi verdi: Polise kadro, jandarmaya promosyon!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber canlı yayınında Ankara Temsilcisi Ercan Gürses'in sorularını cevapladı. Gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Soylu; yayının sonunda polislere kadro, jandarmaya ise promosyon müjdesi verdi.

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: TGRT Haber
Süleyman Soylu,promosyon,kadro,polis,jandarma

Türkiye, adım adım 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine doğru ilerlerken, siyasetin gündeminde ise birçok kritik konu var. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı TGRT Haber canlı yayınında TGRT Ankara Temsilcisi Ercan Gürses'in sorularını cevapladı.

"Yayınlanan genelgeye rağmen 12/36 mesai uygulaması İstanbul Ankara dahil pek çok ilde uygulanmıyor" iddialarına açıklık getiren Süleyman Soylu, "Uygulanıyor. Ben polisimin ve jandarmamın dinlenmesini istiyorum" diyerek polise ve jandarmaya müjdeyi verdi.

10 BİN KADRO DAHA AÇILACAK

Soylu, "Polislere 10 bin kadro daha açılacak. Polislere doğudan sonra istediği yere gitmesini sağladık" sözlerini kullandı. 

JANDARMA DA PROMOSYON ALACAK

Soylu öte yandan, "Uzman Çavuşlarla ilgili Meclis’in elinde çalışma var. Önümüzdeki dönem yasalaşacak. Polis promosyonları yapıldı. 27 bin 2500 lira promosyon harcalamaları var" diye konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
AKIN17 Nisan 2023 00:04

ELAZIG DA UYGULANMIYOR, 12/12 ÇALIŞILIYOR

Sonraki Haber Yükleniyor...