Tgrt Haber
02 Şubat 2024 17:30 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 17:31

Cep telefonu bomba gibi patladı! Dehşet anları kamerada

Muğla'da yerel bir televizyon kanalı çalışanı, cep telefonunu şarj etmeye çalışırken dehşeti yaşadı. Bomba gibi patlayan telefondan alev ve dumanlar yükselirken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Fethiye,cep telefonu

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki yerel televizyon kanalında şarja takılan cep telefonu bomba gibi patladı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre, yerel bir televizyon kanalında çalışan Sertaç Bayraktar, cep telefonunu iş yerinde şarja takmak istedi. İlk denemesinde telefonun şarj olmadığını gören Bayraktar, şarj için uğraşırken dehşeti yaşadı.

ÜZERİNE SU DÖKTÜ, YANIKLAR OLUŞTU

Cep telefonunun bataryası bir anda patlayarak alev aldı. Bayraktar, alevler ve dumanlar içinde kalan telefonu yere fırlatarak üzerine su döktü. Olay sırasında iş yerinde kısa süreli panik yaşandı.

Telefon kullanılamaz hale gelirken, Bayraktar’ın elinde hafif derecede yanık oluştu. Yaşanan korku dolu anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Cep telefonu bomba gibi patladı! Dehşet anları kamerada - 1. Resim

"BİR ANDA ALEVLER VE DUMANLAR ÇIKTI"

Yaşadığı dehşeti anlatan Bayraktar, “Telefonu şarja takmak istedim. Şarj olmadı. Sorunu çözmek için uğraşırken, telefon bir anda patladı. Telefondan alev ve dumanlar çıkınca bende yere attım" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlara da uyarıda bulunan Bayraktar, "Kimse şarjda telefon oynamasın. Büyük bir tehlike atlattım. Vatandaşlar telefonda sorun yaşadığında en yakın teknik servise başvursun” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...