Tgrt Haber
06 Şubat 2024 13:47 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 14:13

Adliye saldırganlarının eski görüntüleri ortaya çıktı

Çağlayan Adliyesi'nde polislere silahlı saldırı düzenleyen DHKP/C terör örgütü üyesi saldırganlar Emrah Yayla ve Pınar Birkoç’un eski görüntüleri ortaya çıktı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İstanbul,Terör örgütü,

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis noktasına DHKP/C'li teröristler tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

ETKİNLİK GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Polislerimize hain saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin DHKP/C'li Emrah Yayla ve Pınar Birkoç olduğu tespit edildi. DHKP/C'li Emrah Yayla ve Pınar Birkoç’un daha önce katıldıkları etkinliklerin görüntüleri de ortaya çıktı.

Çağlayan Adliyesi'ne saldırı düzenleyen teröristlerin eski görüntüleri ortaya çıktı - 1. Resim

ÖMER ÇELİK: YAPILAN SALDIRIYI LANETLİYORUZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çağlayan Adliyesi önündeki kontrol noktasına yapılan saldırıyı lanetliyoruz. Kahraman polislerimizi tebrik ediyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...