Tgrt Haber
14 Nisan 2024 11:59 - Güncelleme : 14 Nisan 2024 14:01

Bursa'da korutan yangın: 4 saat sonra kontrol altına alındı

Bursa'da Uludağ'ın eteklerinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın 4 saat sonra kontrol altına alındı.

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Uludağ eteklerinde Teferüç-Kadıyayla mevkiinde meydana gelen yangında, dumanların yükseldiği gören vatandaşlar durumu 112 ekiplerine bildirdi.

BURSA'DA YANGIN: ÇOK SAYIDA İTFAİYE EKİBİ OLAY YERİNDE

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı personeller sevk edildi.

Bursa'da yangın: Ekipler müdahale ediyor - 1. Resim

Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangına zorlu arazi şartlarında ulaşan ekiplerin müdahalesi sürüyor. Öte yandan, Uludağ eteklerinde çıkan yangın, kentin birçok noktasından gözüktü.

YANGIN 4 SAAT SONRA SÖNDÜRÜLDÜ 

İhbar üzerine yangın mahalline çok sayıda itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı arazözler sevk edildi. Zorlu şartlar altında yangına müdahale eden ekiplere, havadan yangın helikopterleri destek verdi. Güvenlik sebebiyle teleferik seferleri bugün iptal edildi. Havadan destek veren yangın helikopterleri ile yangın, 4 saatte söndürüldü. Yangında can kaybı meydana gelmedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...