Tgrt Haber
15 Haziran 2022 05:50 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 07:54

15 yaşındaki mevsimlik işçi ölü bulundu

Şırnak’tan ailesi ile birlikte Bursa’ya mevsimlik işçi olarak giden ve 2 haftadır kayıp olan 15 yaşındaki Kezban Sakçak ölü bulundu.

15 yaşındaki mevsimlik işçi ölü bulundu
şırnak,bursa,mevsimlik işçi

Bursa’ya ailesi ile birlikte mevsimlik işçi olarak gelen ve 2 haftadır kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Kezban Sakçak’ın cansız bedeni arazi bulundu. Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’nda işlemleri tamamlanan gencin cenazesi ailesi tarafından alındı.

OTOPSİNİN ARDINDAN CİZRE’YE GETİRİLDİ

AKUT ve vatandaşlar tarafından aranan gencin cansız bedeni göl kenarındaki bir arazide vatandaşlar tarafından bulunmuştu. 15 yaşındaki Kezban Sakçak’ın Cenazesi ailesi tarafından teslim alındıktan sonra uçakla Mardin’e akabinde de cenaze aracı ile Cizre’ye getirildi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE MEZARLIĞA DEFNEDİLDİ

Mardin Büyük Şehir Belediyesine ait Cenaze aracı ile Cizre Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan cenaze için burada dini vecibeleri yerine getirildi. Cenazenin hastane morgundan çıkarıldığı esnada genç kızın yakınları Kürtçe ağıtlar yaktı.15 Yaşındaki Kezban Sakçak’ın cenazesi ailesi sevenleri ve çok sayıdaki vatandaş tarafından asri mezarlığına defnedildi.

15 yaşındaki mevsimlik işçi ölü bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...