Tgrt Haber
20 Ocak 2022 12:13

Bursa'da soğuk havanın etkisi sürüyor! Termometreler -20'yi gördü

Soğuk havanın etkisinin sürdüğü Bursa’da sabah saatlerinde termometreler eksi 20 dereceyi gösterdi. Bursa'da soğuk ve karlı havanın hafta boyunca devam edeceği bekleniyor.

Bursa'da soğuk havanın etkisi sürüyor! Termometreler -20'yi gördü
Bursa,soğuk hava,kar yağışı

Soğuk hava ve yağışlar Türkiye genelinde etkili olmaya devam ediyor. Cuma ve Cumartesi gününden itibaren Batı bölgeleri ve İstanbul dahil yurdun dört bir yanında kar yağışları etkili olacak. 

HAFTA BOYUNCA ETKİLİ OLACAK

Kar yağışı ve soğuk havanın etkili olduğu Bursa'da sabah saatlerinde termometreler eksi 20 dereceyi gösterdi. Son yılların en soğuk kış mevsimin yaşandığı Bursa'nın dağ ilçelerinden olan Büyükorhan'da termometreler eksiyi gördü. 

Meteorolojik verilere göre gece saatlerinde ilçede hava sıcaklığı eksi 20 dereceye kadar düştü. Yolların ve kaldırımların buz tuttuğu Bursa'da soğuk ve karlı havanın hafta boyunca etkili olması bekleniyor.

Bursa'da soğuk havanın etkisi sürüyor! Termometreler -20'yi gördü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...