Tgrt Haber
27 Ekim 2023 00:21 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 00:31

Bilmece gibi karar! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bir kapandı bir açıldı

İstanbul Valiliği, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün trafiğe üç gün boyunca belirli saatlerde çift yönlü olarak kapatılacağını açıkladı. Ancak, saatler sonra valilik, köprünün kapatılmayacağına dair yeni bir bilgi paylaştı. Karar, vatandaşların kafasını karıştırırken sosyal medyada 'bilmece gibi karar' yorumları yapıldı. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Bilmece gibi karar! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bir kapandı bir açıldı
İstanbul Valiliği,15 Temmuz Şehitler Köprüsü,Cumhuriyet,bayram

Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında Türkiye'nir dört bir yanında kutlamalara ve organizasyonlar planlanırken İstanbul'da yapılacak olan kutlamalarla ilgili İstanbul Valiliği'nden de açıklama geldi. 

Cumhuriyet'in 100. yılı sebebiyle İstanbul'da belediyenin ve valiliğin hazırlıkları devam ederken bazı yollar ve köprüler de trafiğe kapatılacağı duyuruldu. 

İstanbul Valiliği kutlamalar kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün 26 -27-28 ve 29 Ekim tarihlerinde belirli saatler arasında araç trafiğine kapatılacağını açıklamış ve İstanbulluları uyarmıştı. Valilik karardan geri döndü. 

SAATLER SONRA GERİ ADIM ATILDI 

Valiliğin kapatılacak yollarla ilgili kararı sonrası yeni bir açıklama daha geldi. Son açıklamada ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün törenler kapsamında kapatılmayacağı bilgisi aktarıldı. 

Düzeltem açıklamasında şu ifadelere yer verildi: 

"Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı himayesinde düzenlenecek olan 29 Ekim Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün 26 -27-28 ve 29 Ekim tarihlerinde belirli saatler arasında araç trafiğine kapatılması kararı alınmıştı.

Organizasyon komitesinin yaptığı son incelemeler sonucunda, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde yapılacak faaliyetlerin yapılacağı alternatif bir alan bulunmuştur. Sonuç itibariyle köprünün kapatılması kararı kaldırılmıştır. 

Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlama etkinlikleri planlandığı şekilde devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...