Tgrt Haber
21 Nisan 2020 10:55

Bilim Kurulu'ndan önemli coronavirüs toplantısı! Bakan Koca'nın açıklaması bekleniyor

Coronavirüsle mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu bugün bir toplantı daha yapıyor. Planlandığı şekilde gerçekleşen Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklama yapması bekleniyor. Toplantıda alınacak son dakika kararları ve durum değerlendirmesine ilişkin bilgileri aktaracak olan Bakan Koca 21 Nisan coronavirüs ölü, iyileşen, taburcu, entübe sayılarını verecek.

Bilim Kurulu'ndan önemli coronavirüs toplantısı! Bakan Koca'nın açıklaması bekleniyor
bilim kurulu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Coronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından basın açıklaması yapacak. Daha önce Sağlık Bakanlığının Bilkent Yerleşkesi'nde bir araya gelen Koronavirüs Bilim Kurulu artık video konferans yöntemiyle toplantılarını gerçekleştiriyor. Öğleden sonra başlaması beklenen Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son dakika açıklamaları yapacağı belirtiliyor.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI ÜÇÜNCÜ KEZ VE 4 GÜN OLARAK UYGULANACAK

Bilim Kurulu'nun coronavirüs ile mücadele kapsamında tavsiye niteliğindeki son dakika kararları kapsamında İçişleri Bakanlığı daha önce 2 kez haftasonu 31 ilde sokağa çıkma yasağı uygulamıştı. Ramazan ayı öncesinde bu yasakların faydasının görülmesi nedeniyle hastalığı bir an önce yenmek için bu hafta 4 gün uygulanacağı belirtilen yasak için Bilim Kurulu'nun yeni bir değerlendirme yapıp yapmayacağı bilinmiyor.

Bilim Kurulu'ndan önemli coronavirüs toplantısı! Bakan Koca'nın açıklaması bekleniyor

KOCA'NIN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Kamuoyu ve medya mensupları 4 günlük bu yasak öncesinde toplantının ardından gelecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son dakika açıklamalarına kilitlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...