Tgrt Haber
25 Mart 2022 12:31 - Güncelleme : 25 Mart 2022 12:51

Bebeğine çamaşır suyu enjekte eden anne hakkında karar verildi! ‘Benim çocuğum paramparçaydı’

İstanbul’da bebeğine şırınga ile çamaşır suyu enjekte eden, jiletle çeşitli yerlerini kesen ve bebeği darp eden cani annenin yargılandığı davada karar çıktı. Sanık avukatı ile bebeğin babası hakkında gerginlik yaşanırken acılı babanın avukata, “Senin çocuğun var mı? Benim çocuğum paramparçaydı. Sol elini kullanamıyor” diye bağırması yürekleri dağladı.

Mahkeme, cani annenin 20 yıl boyunca velayet hakkını kullanamayacağına hükmetti.
Mahkeme, cani annenin 20 yıl boyunca velayet hakkını kullanamayacağına hükmetti.

İstanbul Avcılar’da bebeğine iğne ile çamaşır suyu enjekte edip sistematik şekilde darp eden ve jiletle vücudunu kesen annenin yargılandığı davada karar açıklandı. Suçlamaları kabul etmeyen anne Ezgi K. hakkında, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede kan donduran detaylara yer verilmişti. Cani anne, çocuğu E.M.K.'ye bir türlü ısınamadığı için ölmesi amacıyla şırıngayı çocuğunun çeşitli yerlerine batırdığını söylemişti.

 SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Sabah’ın haberine göre, Bakırköy 8'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya tutuklu sanık Ezgi K. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemiyle (SEGBİS) bağladı. Duruşmada bebeğin babası Eray K., Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı ve taraf avukatları da hazır bulundu. Görülen son duruşmada mahkeme başkanı tarafların boşandığını ve sanığın soyadının Karaçalı olarak değiştiğini söyledi. Müşteki avukatı sanığın, olayın hemen ardından polis merkezine gidip verdiği ifadesinde suçunu itiraf ettiğini söyleyerek cezalandırılmasını talep etti.

“ÇOCUĞUM PARAMPARÇAYDI, SOL ELİNİ KULLANAMIYOR”

Sanık avukatı "Alınan 3 raporda da atılı suça ilişkin maddi bulgu belirtilmemiştir. Atılı suç ile illiyet bağı kurulmamıştır" diyerek müvekkilinin beraatını ve tahliyesini talep etti.

Sanık avukatının savunma yaptığı sırada duruşmada gerginlik yaşandı. Baba Eray Korucu sanık avukatına yönelik "Senin çocuğun var mı? Benim çocuğum paramparçaydı. Sol elini kullanamıyor" diyerek bağırdı.

“İŞLEMEDİĞİM BİR SUÇTAN 3 YILDIR TUTUKLUYUM”

Sanık anne Ezgi Karaçalı ise savunmasında "İşlemediğim bir suçtan dolayı 3 yıldır tutukluyum" diyerek beraatını talep etti.

“İNDİRİMSİZ 20 YIL HAPİS”

Kararını açıklayan mahkeme heyeti sanığı, öz çocuğunu tasarlayarak ve eziyet çektirmek yoluyla öldürmeye kalkıştığı gerekçesiyle 20 hapis cezasına çarptırdı. Sanık Ezgi Karaçalı 'nın cezasına herhangi bir indirim uygulanmadı.

Mahkeme, sanığın 20 yıl velayet hakkını kullanmaktan yasaklanmasına da hükmetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...