Tgrt Haber
12 Nisan 2017 23:05

Başbakan: 'Bu nasıl diktatörlük...'

Başbakan Binali Yıldırım, TGRT Haber Ankara temsilcisi Batuhan Yaşar'ın sorularını cevapladı.

Başbakan: 'Bu nasıl diktatörlük...'
başbakan, binali yıldırım, tgrthaber, canlı

TGRT Haber Ankara temsilcisi Batuhan Yaşar soruyor, Başbakan Binali Yıldırım İzmir’den canlı yayında cevaplıyor.  İşte Başbakan Binali Yıldırım'ın TGRT Haber'de yaptığı önemli açıklamalar;

"BU NASIL DİKTATÖRLÜK"

Batuhan Yaşar: Kemal Kılıçdaroğlu güçler ayrılığı değil, güçler birleşmesi olacak. Diktatörlük olacak, tek adamlık olacak' diyor.

Başbakan Yıldırım: Seçimler olacak, bu nasıl diktatörlük ben anlamıyorum. Anlayan birisi bana anlatsın. Diktatörlükte ölene kadar görevde kalınır, seçimler oluyor, seçimler devam edecek. Patron millet, milletin patron olduğu yerde nasıl tek adam olacak, nasıl diktatörlük olacak? Doğru tek adam ama milletin adamı, vesayetin değil. Millet seçiyor, oraya koyuyor. Sistem kendi içinde demokrasiyi işleten bir sistem. Hele hele bugün baktım, sayın Baykal, sayın Kılıçdaroğlu diyorlar ki; Kaddafi, Saddam gibi tek adam' diyorlar. Böyle bir şey olabilir mi? Şİddetlikle reddediyorum.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...