Tgrt Haber
15 Ekim 2022 10:32 - Güncelleme : 15 Ekim 2022 10:51

Son dakika! EGM harekete geçti! Bartın'daki patlamaya ilişkin provokatif paylaşım yapan 12 hesaba soruşturma başlatıldı

Son dakika haberi: Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Bartın'ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden ocağı patlamasıyla ilgili sosyal medyada, "halkı kin, nefret ve düşmanlığa tahrik ve provokatif" paylaşımlarda bulunan 12 hesaba yönelik adli işlemlere başlandığını bildirdi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! EGM harekete geçti! Bartın'daki patlamaya ilişkin provokatif paylaşım yapan 12 hesaba soruşturma başlatıldı
EGM,Bartın,maden ocağı

EGM'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir.

14.10.2022 tarihinde Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü’ne bağlı bir maden ocağında meydana gelen patlamaya ilişkin sosyal medya platformlarında vatandaşlarımızı kin, nefret ve düşmanlığa alenen tahrik eden ve provokatif içerikli paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 12 hesap yöneticisinin tespiti yapılmış, adli işlemlere başlanmıştır."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...