Tgrt Haber
31 Temmuz 2022 10:47 - Güncelleme : 31 Temmuz 2022 10:55

Son dakika! Barış Pınarı bölgesinde 5 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 5 PKK/YPG’li teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Barış Pınarı bölgesinde 5 terörist öldürüldü
msb,terörist,barış pınarı

Türkiye'nin terörle mücadelesi kararlılıkla sürüyor. Yurt içinde ve sınırda terör örgütlerine göz açtırmayan kahraman Mehmetçiklerimiz teröristleri inlerinde vuruyor. Havadan ve karadan yapılan operasyonlarla teröristleri ve sığındıkları mağaraları yerle bir eden askerlerimiz başarılı bir operasyona daha imza attı.

5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 5 PKK/YPG’li teröristin öldürüldüğünü açıkladı. 

https://twitter.com/tcsavunma/status/1553648038954115073

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Barış Pınarı bölgesine saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 5 PKK/YPG'li terörist, ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hâle getirildi.  Teröristleri tespit edildikleri yerde etkisiz hâle getirmeye devam edeceğiz!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...