Tgrt Haber
21 Temmuz 2022 18:48 - Güncelleme : 21 Temmuz 2022 19:44

Son dakika! Balıkesir'de 4.6 büyüklüğünde deprem: İstanbul'da da hissedildi

Son dakika haberi: AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, Balıkesir'in Gönen ilçesinde 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 12.32 kilometre derinliğinde meydana deprem İstanbul, Bursa, Çanakkale ve diğer çevre illerden de hissedildi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TRGT Haber
Son dakika! Balıkesir'de 4.6 büyüklüğünde deprem: İstanbul'da da hissedildi
deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 18.44 sıralarında merkez üssü Balıkesir'in Gönen ilçesi olan 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin yaklaşık 12.32 kilometre derinliğinde meydana deprem İstanbul, Bursa, Çanakkale ve diğer çevre illerden de hissedildi.

Son dakika! Balıkesir'de 4.6 büyüklüğünde deprem: İstanbul'da da hissedildi

OLUMSUZ DURUM BİLDİRİLMEDİ

Öte yandan AFAD'dan yapılan diğer açıklamada ise 4,6 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığını bildirildi.

https://twitter.com/AFADBaskanlik/status/1550149290529619969

"NORMAL HAYAT SÜRÜYOR"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da depremin kısa sürdüğünü ve herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını, halkın normal hayatını sürdürdüğünü kaydetti.

Kaynak: TRGT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...