Tgrt Haber
23 Nisan 2024 19:43 - Güncelleme : 23 Nisan 2024 21:18

Bakan Yerlikaya'dan, DEM Parti soruşturmasına ilişkin açıklama

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEM Parti soruşturmasına ilişkin "Algıya gerek yok. Yapılan soruşturma ortada. Hak hukuk adalet neyi gerektiriyorsa o olacak." dedi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: tgrthaber.com
Bakan Yerlikaya'dan, DEM Parti soruşturmasına ilişkin açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEM Parti soruşturmasına ilişkin soruya cevap verdi. Yerlikaya, DEM Parti soruşturması ve kayyum iddiaları ile ilgili Meclis'te verilen 23 Nisan resepsiyonunda konuştu.

Bakan Yerlikaya, "Yapılan iş ortada. Algıya gerek yok. Yapılan soruşturma ortada. Hak, hukuk, adalet neyi gerektiriyorsa o olacak." ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya'dan, DEM Parti soruşturmasına ilişkin açıklama - 1. Resim

TERÖRLE MÜCADELE VURGUSU

İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Terörle mücadelede operasyonlar yaz kış devam edecek." dedi.

Taksim'de 1 Mayıs kutlamasına ilişkin gelen soruya Bakan Yerlikaya, "Bu bir yasaklama değil kısıtlama. 7 yıldır uygulanıyor. AYM kararı belli. 100 kişiyle toplanıp çelenk bırakılabilir. Sendika temsilcileri ile konuştum bundan sonra böyle olacak." yanıtını verdi.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...