Tgrt Haber

Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Bir rekor da Avrasya Tüneli'nden!

24 Nisan 2023 09:52 - Güncelleme : 24 Nisan 2023 10:24
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Bir rekor da Avrasya Tüneli'nden!
Avrasya Tüneli,

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 22 Nisan'da Avrasya Tüneli'nde 85 bin 437 aracın geçtiğini söyleyerek rekor kırıldığını duyurdu.

Ramazan Bayramı'nda İstanbul'da en çok kullanılan geçişlerden biri de Avrasya Tüneli oldu. Zaman Zaman uzun araç kuyrukları meydana gelen Avrasya Tüneli'nde 22 Nisan'da rekor kırıldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Avrasya Tüneli'nde Ramazan Bayramı'nın 2. gününde rekor kırıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Adil Karaismailoğlu şu paylaşımda bulundu.

"Bir rekor da Avrasya Tüneli'nden. 22 Nisan’da; Avrasya Tüneli’ni 85.437 araç kullandı. Doğru zamanda, doğru yatırımlar."

OSMANGAZİ DE REKOR KIRDI

Bakan Karaismailoğlu, dün yaptığı açıklamada 22 Nisan'da, Osmangazi Köprüsü'nden de 87 bin 352 araç geçişi ile rekor kırıldığını duyurmuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...