Tgrt Haber
16 Eylül 2016 16:20

Bakan Elvan’la selamlaşma kuyruğu

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, ’21’inci Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Şenlikleri’ne katılmak için memleketi Karaman’ın Ermenek İlçesi’ne geldi. Bakan Elvan ile selamlaşmak isteyen hemşehrileri de metrelerce kuyruk oluşturdu. Hemşerileriyle tek tek selamlaşan Elvan, yaklaşık 20 dakika da tören alanına ulaşabildi.

Bakan Elvan’la selamlaşma kuyruğu
lütfü elvan,kalkınma bakanı,selamlaşma,

Ermenek Belediyesi tarafından düzenlenen ’21’inci Taşeli Kültür, Sanat ve Sıla Şenlikleri’ bugün başladı. Festivale Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, eşi Zehra Elvan ile birlikte katıldı. Bakan Elvan,  ilçe merkezinde hemşehrileri tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Karşılama sırasında selamlaşmak isteyen hemşehrileri de metrelerce kuyruk oluşturdu. Hemşehrileriyle tek tek selamlaşan Elvan, yaklaşık 20 dakika da tören alanına ulaşabildi. Elvan, kendisini karşılayanlar arasında bulunan çocuklara da 10’ar lira harçlık verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...