Tgrt Haber
19 Ekim 2023 06:23 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 06:34

Avrasya Tüneli kapanıyor! İstanbullular için önemli duyuru

İstanbul'da, bakım çalışması nedeniyle dün gece yarısından itibaren kapatılan Avrasya Tüneli, çift yönlü olarak trafiğe açıldı. Anca tünel için yeni bir kapatma kararı alındı. İşte detaylar

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
Avrasya Tüneli kapanıyor! İstanbullular için önemli duyuru
avrasya tüneli,istanbul,15 temmuz şehitler köprüsü

İstanbul'un en önemli ulaşım akslarından Avrasya Tüneli, bakım çalışması nedeniyle dün gece yarısından itibaren kapatılmıştı. Sabah saatleinde çift yönlü olarak trafiğe açılen tünel için yeni bir kapatma duyurusu geldi. Yapılacak bakım çalışmalar kapsamında, tünel yarın da belli saatler arasında hizmet veremeyecek.

YARIN DA GECE YARISINDAN SONRA KAPALI

Konuya ilişkin açıklama Avrasya Tüneli'nin sosyal medya hesabından yapıldı. Bakım çalışmalarının işletme kalite standartları kapsamında gerçekleştirildiği belirtilen açıklamaya göre, Avrasya Tüneli'nde yarın da saat 00.01 ile 05.00 saatleri arasında çalışmalar devam edecek. Bu saatler arasında tünel her iki yönde geçici olarak hizmet veremeyecek.

İstanbul sakinlerinin iki yaka arasında geçiş yapmak için köprüleri kullanması 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ya da Yavuz Sultan Selim köprülerinden birini kullanmalı gerekiyor.  

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...