Tgrt Haber
09 Temmuz 2022 16:34 - Güncelleme : 09 Temmuz 2022 16:43

Tartıştığı arkadaşını öldürdü! Kılık değiştirip kaçmaya çalışırken yakalandı

Trabzon'da yaşayan Yusuf E., girdiği tartışma sonrası  ev arkadaşı Müslüm Cengiz'i bıçaklayarak yaraladı. Olay sonrası bölgeden uzaklaşan ve başka bir evden çaldığı kıyafetlerle kaçmaya çalışan Yusuf E. kıskıvrak yakalanırken ev arkadaşının hayatını kaybettiği öğrenildi.

Tartıştığı arkadaşını öldürdü! Kılık değiştirip kaçmaya çalışırken yakalandı
trabzon,cinayet

Trabzon'un Of ilçesi Sulaklı mahallesinde bir lokantada çalışan Yusuf E. ile arkadaşı Müslüm Cengiz birlikte kaldıkları evde alkol aldı. İkili arasında henüz bilinmeyen nedenle başlayan tartışmanın büyümesiyle Yusuf E., Müslüm Cengiz’i evdeki bir bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Tartışma seslerini duyan vatandaşların durumu bildirmesiyle olay yerine sağlık ekipleri geldi. Ekipler tarafından ilk müdahalesi yapılan Müslüm Cengiz, hastaneye kaldırılırken burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

KILIK DEĞİŞTİRİP KAÇMAYA ÇALIŞTI

Ev arkadaşını bıçakla öldürerek kaçan Yusuf E.’nin yakalanması için Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Olayın ardından bir evden çaldığı kıyafetlerle kılık değiştirerek kaçmaya çalışan şüpheli, Of İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Yusuf E. gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...