Tgrt Haber
18 Şubat 2015 10:36

Antalya vahşeti konuşuyor

Mersin’de bindiği minibüste vahşice öldürülen 20 yaşındaki Özgecan Aslan ile Antalya’da 28 yaşındaki S.Y.U., aynı kaderi yaşadı.

Antalya vahşeti konuşuyor
antalya,saldırı,özgecan,vahşet,

Özgecan’ın saldırıya uğradığı aynı gün, aynı saatte, aynı şeyler S.Y.U.’nun da başına geldi.Antalya'da bir turizm şirketinde ön muhasebe elamanı olarak çalışan 28 yaşındaki S.Y.U., ikamet ettiği Konyaaltı İlçesi Hurma Mahallesi’nden, annesinin oturduğu Liman Mahallesi’ne gitmek için otobüs durağına yürürken kimliği belirsiz 3 kişi tarafından sokak ortasında bayıltılıp bir araca taşındığı ve burada tecavüze uğradığı iddiasıyla Fatih Polis Merkezi’ne şikayette bulundu. 12 Şubat saat 07.25’te şikayetçi olan S.Y.U., saldırı tarihi olarak Mersin’in Tarsus İlçesi’nde vahşice katledilen Özgecan Aslan’a yapılan saldırının da tarihi olan 11 Şubat saat 21.00’i verdi.
İplik yumağı ile ağzını kapattılar
Polise verdiği ifadede saldırının 11 Şubat Çarşamba günü saat 21.00 sularında meydana geldiğini anlatan S.Y.U., otobüs durağına ulaşmak için Hurma Caddesi’nden liman istikametine doğru yürümeye başladığını, konut inşaatlarının bulunduğu bir sokakta arkasından yaklaşan bir kişinin kendisine sarılarak ağız ve burnunu iplik yumağı şeklindeki bir bez parçası ile kapattığını, bu eylem sonrası bayıldığını anlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...