Tgrt Haber
18 Şubat 2022 10:34 - Güncelleme : 18 Şubat 2022 14:36

Siyasete kısa bir ara: Babacan istedi, Kılıçdaroğlu verdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, kız isteme merasiminde bir araya geldi. Törende Ali Babacan erkek tarafı olurken, Kılıçdaroğlu kız tarafında yerini aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, söz kesme töreninde bir araya geldi. İki lider siyasete kısa bir ara verdi. CHP liderine, eşi Selvi Kılıçdaroğlu; DEVA Partisi liderine, eşi Ülkü Zeynep Babacan eşlik etti.

Ali Babacan erkek tarafıydı. DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyesi Rojhat Ölmez için, salonda yerini aldı. Babacan Allah'ın emri diyerek söze başladı. Ölmez için aileden kızını istedi.

Kız tarafında ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı. Kılıçardaroğlu konuşmasına “Cevap verirken biraz bekleyeyim mi?” diyerek esprili sözle başladı. Daha sonra çiftlere hayırlı olsun dedi.

Kız isteme merasimi bittikten sonra sıra kurdele kesmeye geldi. Çiftin mutlu gününde iki lider bu fotoğraf karesini verdi.

Siyasete kısa bir ara: Babacan istedi, Kılıçdaroğlu verdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...