Tgrt Haber
07 Temmuz 2021 12:49

Akbank mobil uygulama neden açılmıyor? Akbank ne zaman düzelecek? Akbank çöktü mü?

Dün sabah saatlerinden bu yana Akbank kullanıcıları tarafından banka sistemine ulaşılamıyor. Akbank kullanıcıları, ‘’Akbank çöktü mü? Akbank mobil uygulaması neden açılmıyor? Akbank ne zaman düzelecek?’’ sorularını sormaya başladı.

Akbank mobil uygulama neden açılmıyor?  Akbank ne zaman düzelecek? Akbank çöktü mü?
akbank,akbank mobil

Akbank kullanıcıları 5 Temmuz sabah saatlerinden itibaren banka sistemine ulaşmakta güçlük çekiyor. Akbank mobil uygulama ile pos cihazları ve internet bankacılığının da açılmamasının ardından endişelenen Akbank kullanıcıları sorunun ne olduğunu merak ediyor. Peki Akbank mobil uygulama ne zaman açılacak? Akbank mobil uygulama neden açılmıyor?

AKBANK ÇÖKTÜ MÜ?

Akbank İnternet bankacılığı ve kredi kartı pos cihazlarının çalışmaması sonrası "Akbank mobil uygulama ne zaman açılacak?" sorular merak edilmeye başlandı.  Akbank mobil kullanıcıları dünden bu yana Akbank'a erişim sağlayamıyor. Akbank mobil uygulamanın yanında Akbank'ın kredi kartları, pos cihazları, Akbank ATM’leri de çalışmıyor. Ayrıca Akbank'ın kendi şubeleri arasındaki sistemin de çalışmadığı söylentiler arasında. Sorun sonrası vatandaşlar ve bankada işlem yapmak isteyen kullanıcılar, Akbank tarafından yapılacak olan açıklamaya odaklandı.

AKBANK NE ZAMAN DÜZELECEK?

Akbank işlemleri ile ilgili sorun yaşayan kullanıcılar, "Akbank mobil uygulama ne zaman açılacak?" sorusunu gündeme taşıdı. Akbank konuyla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Açıklama Akbank resmi Twitter hesabı üzerinden gerçekleşti.  Açıklamada, Akbank'ın sistemlerinde yavaşlama ve kesintiler yaşandığı belirtildi.  İlgili birimlerin konuyla ilgili çalışmalarını sürdüğü söylendi.  Akbank ayrıca müşterilerin göstermiş olduğu anlayış için teşekkür etti.

AKBANK’A SİBER SALDIRI MI GERÇEKLEŞTİ?

Akbank’ta yaşanan yavaşlama ve kesintilerin sonrasında Akbank'a karşı siber saldırı olduğu iddia edildi. Akbank bu iddia ile ilgili "Bugün bankamız sistemlerinde yaşanan yavaşlama ve kesintilerin siber saldırı nedeniyle olduğuna dair kamuoyuna yansıyan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bankamızda hiçbir güvenlik sorunu bulunmamaktadır. Problemin giderilmesi için ilgili birimlerimiz çalışmaktadır. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz." Açıklamasında bulundu.

AKBANK NE ZAMAN DÜZELECEK?

Konu ile ilgili 45 bini aşkın tweet atıldı. ‘’Akbank çöktü mü? Akbank neden açılmıyor? Akbank mobil uygulaması neden açılmıyor?’’ sorularının yanıtı arayan kullanıcılar yaşadıkları sorunları ve şikayetlerini özellikle Twitter üzerinden duyurdu. Akbank müşterileri yetkililerden daha net bir açıklama beklediğini ifade etti.

Banka yönetimi ısrarla siber saldırı gerçekleşmediğini söylese de kullanıcılar sorunun ne zaman sonlandırılacağını ortaya çıkan mağduriyetin nasıl giderileceğini merak ediyor. Akbank müşterilerinin kredi borçlarının bi gün ertelendiğini duyurdu. Ancak kullanıcılar üçüncü taraf alacaklılara yapılamayan ödemelerin ya da fatura ödemelerinin aksaması ile ilgili nasıl bör yol izleneceğini merak ediyor.

Akbank çöktü mü? Akbank monil uygulama neden açılmıyor? Akbank ne zaman düzelecek? sorularını cevaplarını yanıtlamaya çalıştık. 
 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...