Tgrt Haber
24 Nisan 2024 21:54 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 22:01

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, parlamenter sisteme geri dönüş olmayacağını açıkladı

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, parlamenter sisteme dönüş konusunda açıklamalarda bulundu. Peki, Abdullah Güler'in bu açıklamaları ne anlama geliyor?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, parlamenter sisteme geri dönüş olmayacağını açıkladı

AK Parti'nin seçim sonuçlarını değerlendiren Abdullah Güler, TGRT Haber'de katıldığı Medya Kritik programında önemli açıklamalarda bulundu. Güler, seçim sonuçlarını analiz ederken özellikle ekonomiyle ilgili itirazların öne çıktığını belirtti ve seçmenin mesajını aldıklarını vurguladı. Detaylar haberimizde!

Abdullah Güler'e göre, AK Parti'nin küskün seçmeni yeniden kazanması için adımlar atılması gerekiyor.

Güler, 24 Nisan'da katıldığı Medya Kritik programında seçmenin yüzde 8'inin yerel seçimlerde sandığa gitmediğini ifade ederek, bu durumun dikkate alınması gerektiğini söyledi.

Seçmenin beklentilerinin karşılanacağına dair umudun olduğunu belirten Güler, AK Parti'nin bu doğrultuda hareket edeceğini dile getirdi.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, parlamenter sisteme geri dönüş olmayacağını açıkladı - 1. Resim

Güler, daha önce de "Parlamenter sisteme dönüş olur mu?" sorusuna, "Sistem sayesinde işleyiş hızlandı eksikler varsa giderilir." şeklinde yanıt verdi.

Aynı konuya programda tekrar değindi ve parlamenter sisteme dönülmeyeceğinin belirtti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...