Tgrt Haber
07 May 2022 00:24 - Güncelleme : 07 May 2022 00:27

Afganistan bayrağını kullanarak video çeken yabancı uyruklu 4 kişi gözaltına alındı

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde Afganistan bayrağı kullanarak video çeken ve sosyal medyada paylaşan 4 kişi "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme veya aşağılama" suçlaması ile polis ekiplerince gözaltına alındı.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
Afganistan bayrağını kullanarak video çeken yabancı uyruklu 4 kişi gözaltına alındı

İstanbul’da emniyet güçlerinin kaçak göçmenlere yönelik denetimleri sürüyor. Gaziosmanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’nde yapılan asayiş uygulamasında durumlarından şüphelenilen yabancı uyruklu 4 kişi durduruldu.  İsimlerinin H.Ş, M.A, M.N. ve E.C. olduğu öğrenilen bu kişiler, pasaportlarını ibraz etmeleri istendiğinde görevlilere herhangi bir pasaport veya belge gösteremeyince gözaltına alındı.

4 KİŞİ YAKALANDI

Yapılan kontrollerde, H.Ş'nin elindeki poşette Afganistan bayrağı olduğu görüldü. Şüphelinin, bu bayrağı kullanarak videolar çekip sosyal medya hesabından yayınladığı tespit edildi. Yabancı uyruklu 4 kişi, haklarında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme veya aşağılama" suçundan işlem yapıldıktan sonra adli makamlara sevk edilecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...