Tgrt Haber
06 May 2020 13:51

43 ilin geçiş noktasında araçlar tek tek durduruldu

Ulaşımda 43 ilin geçiş noktasındaki ’kilit kavşak’ olarak adlandırılan Kırıkkale’de, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında araçlar tek tek durduruldu.

43 ilin geçiş noktasında araçlar tek tek durduruldu
Kırıkkale,,korona virüs

Çin’de ortaya çıkarak pek çok ülkeye yayılan ve pandemi olarak ilan edilen korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Kırıkkale Valiliği çalışmalarını sürdürüyor.

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'de giriş ve çıkışlar kontrol altına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa kentin giriş ve çıkışlarında korona virüs denetimi yapıldı. Durdurulan araçlarda sağlık ekiplerince sürücü ve yolcuların ateşi ölçüldü.

43 ilin geçiş noktasında araçlar tek tek durduruldu

Sağlık ekipleri sürücülere ve yolculara 14 kuralı hatırlatarak uyması gerekenleri anlattı. Sürücülerin seyahat belgeleri de kontrol edilirken kentin giriş ve çıkışlarında polis ve jandarma ekiplerinin sürekli uygulama yapacağı bildirildi.

43 ilin geçiş noktasında araçlar tek tek durduruldu

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önündeki denetimlere katılan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, seyahat halindeki vatandaşlara maske dağıtıp acil ihtiyaçlar dışında sokağa çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...