Tgrt Haber
23 Mart 2014 12:58

2014 YGS soruları yayınlanacak mı

YGS bugün tüm yurtta yapıldı, Peki 2014 YGS Sınav soruları yayınlanacak mı, Sınavdan sonra sorular hemen yayınlanacak mı,Ayrıntılar haberimizde

2014 YGS soruları yayınlanacak mı
2014 ygs,ösym,ygs soruları,ygs soruları yayınlanacak mı,sınav,ygs sınavı,

YGS bugün tüm yurtta yapıldı.Peki 2014 YGS Sınav soruları yayınlanacak mı?Sınavdan sonra sorular hemen yayınlanacak mı?Gündemde en çok tartışılan konulardan birisi bu yıl yapılacak olan YGS sınavının sorularının yayınlanıp yayınlanmayacağı olmuştur. Öğrencilerin gireceği YGS (Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı) kısa süre kalması ile birlikte akıllarda soru işareti oluşturuyor.
ÖSYM bundan böyle sınav sorularının yayınlanmayacağını açıkladı. 2014 yılı itibari ile ÖSYM’nin düzenlediği 40 kadar sınavın soruları artık yayınlanmayacak. Önceden sınavın tamamlanmasının ardından sınav soruları PDF formatında internet ortamında yayınlanıyor ve sınava giren adaylar sonuçları beklemeden önce doğru ve yanlışlarını tahmin edebiliyorlardı.
Artık bu sistem değişecek ve sınava giren adaylar soru ve cevap anahtarlarına ulaşamayacak.2014 YGS Sınav sorularının ne zaman yayınlanacağı konsuunda herhangi bir açıklama yapılmış değil.Açıklama yapılır yapılmaz internet sitemizde bununla ilgili açıklama olacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...