Tgrt Haber

2 komiseri şehit eden polis hakkında karar! İfadesi ortaya çıktı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Nisan 2024 16:42 - Güncelleme : 30 Nisan 2024 16:50
2 komiseri şehit eden polis hakkında karar! İfadesi ortaya çıktı

Adıyaman'da polis merkezinde 2 komiseri şehit eden polis memuru S.U.Ş. hakim karşısına çıktı. Tutuklanan zanlı cezaevine gönderilirken, ifadesi de ortaya çıktı.

Adıyaman Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezinde önceki akşam meydana gelen olayda Polis Merkezi Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer, polis memuru S.U.Ş. tarafından açılan ateş sonucu şehit edilmişti. Bacağından vurularak etkisiz hale getirilen polis memuru, hastanede gördüğü tedavinin ardından İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından adli makamlara sevk edildi.

ZANLI TUTUKLANDI

Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen zanlı polis memuru, mahkeme tarafından tutuklanarak Siverek Cezaevine gönderildi. Jandarma ve polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri altında tekerlekli sandalye ile adliyeye getirilen zanlı, daha sonra ambulansa bindirilerek cezaevine gönderildi.

2 komiseri şehit eden polis hakkında karar! İfadesi ortaya çıktı - 1. Resim

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Zanlının ifadesinde, kendisinin bankada bulunan parasını dolandırmak isteyen kişiler olduğunu, dolandırıcılığı önlemek ve şikayetçi olmak için polis merkezine gittiğini, kendisi ile ilgilenilmediğini iddia ederek silahını çıkarıp ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

2 komiseri şehit eden polis hakkında karar! İfadesi ortaya çıktı - 2. Resim

NE OLMUŞTU?

Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde görev yapan polis memuru S.U.Ş, beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Komiser Gökhan Özer'e ateş açmış, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan polisler müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olmuş, saldırıyı gerçekleştiren polis memuru da yaralı şekilde etkisiz hale getirilmişti.

2 komiseri şehit eden polis hakkında karar! İfadesi ortaya çıktı - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...