Tgrt Haber
18 Temmuz 2022 12:46 - Güncelleme : 18 Temmuz 2022 12:53

16 yaşında katil oldu! Alkollü, ehliyetsiz, 50’nin üstünde suç kaydı var

Samsun’da alkollü ve ehliyetsiz olarak araç kullanan 16 yaşındaki çocuğun çarptığı yaya olay yerinde hayatını kaybetti. 50’nin üstünde suç kaydı olan ve cezaevinden yeni çıkan çocuğun suçu başkasına atmak için yaptığı plan ‘pes’ dedirtti.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 yaşında katil oldu! Alkollü, ehliyetsiz, 50’nin üstünde suç kaydı var
samsun,trafik kazası

Samsun Alaçam’da 16 yaşındaki alkollü ve ehliyetsiz çocuğun çarptığı yaya hayatını kaybederken sürücü çocuğun 50’nin üstünde suç kaydı olduğu ve cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi.

Samsun-Sinop karayolunda gece 03.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Samsun istikametine seyir halinde olan 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü S.E.A.'nın kullandığı 28 EP 295 plakalı otomobil, 45 yaşındaki yaya Özkan Ocak'a çarptı. Yaya Özkan Ocak, olay yerinde hayatını kaybetti.

16 yaşında katil oldu! Alkollü, ehliyetsiz, 50’nin üstünde suç kaydı var

YOLDAN GEÇEN BİRİSİNİ SUÇLADI

İddiaya göre, 50'nin üzerinde suç kaydı bulunan suç makinesi 16 yaşındaki çocuk, kendine göre bir senaryo yazdı. Otomobili ile geri dönerek olay yerinden başka bir aracın geçmesini beklemeye başladı. Samsun istikametine otomobili ile seyir halinde olan İ.T., yolda bir kişinin yattığını gördü. Üzerinden geçmemek için yolu ortalayan İ.T., yolun sağına çekerek durdu. İ.T'nin kullandığı aracı peşinden takip eden S.E.A., burada İ.T'yi suçlayarak jandarma ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Özkan Ocak'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

KISA SÜRE ÖNCE CEZAEVİNDEN ÇIKMIŞ

Jandarma ekiplerini yanıltmaya çalışan S.E.A. yapılan alkol kontrolünde 2,58 promil alkollü olduğu tespit edildi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, daha sonra suçunu itiraf ederek yayaya kendisinin çarptığını itiraf etti. S.E.A.'nın bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...