Tgrt Haber
23 Temmuz 2016 11:15

1200 er için kritik karar

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, soruşturmaların kesintisiz olarak ve hukuk içinde devam ettiğini belirterek, suça karışmamış bin 200 erin ilk etapta serbest bırakıldığını kaydetti.

1200 er için kritik karar
darbe girişimi, 200 asker, erler,

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, soruşturmaların kesintisiz olarak ve hukuk içinde devam ettiğini belirterek, suça karışmamış bin 200 erin ilk etapta serbest bırakıldığını kaydetti. Kodalak, "Aileler müsterih olsun" dedi. 

 Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, yaptığı açıklamada, bazı erlerin neye alet olduklarını bilmeyebileceklerini söyledi.

Başsavcısı, "Halka ateş açmamış, halkın üzerine askeri araç sürmemiş, ne olduğunu bilememiş erleri hızla ayıklayacağız. O  hainlerin Ergenekon, Balyoz soruşturmalarında yaptıkları gibi, masum askerleri de tabii ki katmayacağız. Bizim soruşturmamız onlarınkine benzemeyecek. Biz adil davranacağız. Biz devletin savcılarıyız, onlar örgütün hakim, savcıları idi" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...