Tgrt Haber
28 Haziran 2022 11:46 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 11:57

İzmir'in 11 ilçesinde dev uyuşturucu operasyonu! 26 kişi gözaltına alındı

İzmir'in 11 ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 25 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı 1 kişi ise tutuklandı.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İzmir'in 11 ilçesinde dev uyuşturucu operasyonu! 26 kişi gözaltına alındı
uyuşturucu,operasyon,İzmir

İzmir'de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 20-27 Haziran arasında uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışma başlatıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, Aliağa, Bergama, Bornova, Beydağ, Kemalpaşa, Kiraz, Menderes, Menemen, Ödemiş, Tire ve Torbalı'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU

Narkotik köpekleri ve dron destekli olarak gerçekleşen operasyonlarda 2 kilo 801 gram kubar esrar, 40 gram bonzai ve bin 304 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olaylarla ilgili 25 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken 1 şüpheli adli makamlarca tutuklandı.

İzmir'in 11 ilçesinde dev uyuşturucu operasyonu! 26 kişi gözaltına alındı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...