Tgrt Haber
07 Eylül 2021 20:58

Galatasaray yönetiminden Mostafa Mohamed'e sert uyarı!

Son dakika haberi: Süper Lig'e 2 galibiyet 1 beraberlikle başlayan Galatasaray, ligin 4. haftasında karşılaşacağı Trabzonspor derbisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Transferin son günlerinde temaslarını devam ettiren sarı-kırmızılılar, iç transferde de hareketli günler geçirirken, Bordeaux'ya transferi direkten dönen Mostafa Mohamed'e de yönetimden uyarı geldi.

Galatasaray yönetiminden Mostafa Mohamed'e sert uyarı!
Galatasaray,Bordeaux,Mostafa Mohamed

Galatasaray'da Bordeaux'ya transferi direkten dönen Mostafa Mohamed, yönetimin gündeminde ilk sırada yer alıyor. 77. dakikada oyuna girdiği Gabon deplasmanında 90'da attığı golle ülkesini yenilmekten kurtaran Mısırlı golcüden özel hayatına dikkat etmesi istenecek.

BONSERVİSİ ALINACAK

Fotomaç'ın haberine göre; Fatih Terim'in ikinci şansı vereceği Mohamed'in 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu Fransa'ya olası satışı düşünülerek kullanılma kararı da alındı.

Mohamed transferi konusunda, "Bordeaux'ya imza atmak için Fransa'ya gittim. Sağlık muayenesinden geçtim. Ancak son anda transferim gerçekleşmedi. Galatasaray ile Zamalek arasında bir problem oldu. Şu anda mevcut sezonun sonuna kadar Galatasaray ile devam edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

Mostafa Mohamed, Galatasaray formasıyla çıktığı 25 maçta 9 gol atıp 1 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...